|
FNORD
Portal Okultystyczny
|
|
Szamanizm i sny |
| Autor |
Wiadomość |
Frater_260
Jestem taki japoński...

|
Wysłany: 2010-03-01, 02:46 Szamanizm i sny
|
|
|
Jako iz to forum merytorycznie jest martwe, a ja sie nudze i mam wyjebane postanowilem cos napisac.
Nie spodziewajcie sie zachowanej jakiejkolwiek poprawnosci jezykowej, czy to gramatycznej, czy stylistycznej - ani nie umiem pisac, ani mi sie nie chce myslec.
Generalnie chodzi mi o doswiadczenia snienia w praktyce szamanskiej (glownie o spontaniczne sny)
Ja np. mialem kilka razy we snie spotkanie ze swoim szamanskim przewodnikiem - za kazdym razem oznaczalo to ogromne zmiany w moim zyciu, oraz rozwoj w kolejnych dziedzinach, czy nabycie nowych zdolnosci umiejetnosci.
/Pomijam kilka mniejszych snow, podczas ktorych zwyczajnie mialem cos wyjasnione, czy podczas ktorych mialem zwykla podroz szamanska/
discuss
PS jak dyskusja zejdzie z tematu to mam w nia wyjebane, jak sie nie rozwinie tez Poza tym i tak zadko tu zagladam
whatever
260 |
_________________ "You may stop this individual, but you can't stop us all... After al, we're all alike."
Mentor - The Consience of a Hacker
Avatar i ranga dodane przez Dorrka |
|
|
|
 |
LuxPerpetua
Kapłan Chaosu

|
Wysłany: 2010-03-01, 15:25
|
|
|
| Cóż, ja pamiętam dość sporo snów w moim życiu, które miały szczególne znaczenie, ale nie występowała w nich jedna konkretna postać. Raz śnił mi się mówiący do mnie Dalai Lama, raz że byłem lisem itp. Głównie wszystko w bardzo bajkowych, pełnych symboli klimatach. Te sny zapadały mi zawsze jakoś szczególnie w pamięć, bo nie było to ani LD, ani też zwykły sen - raczej coś na pograniczu. Chodzi o to, że pamiętałem wszystko ze szczegółami i całość była niezwykle realna, ale nie miałem żadnego wpływu na samą fabułę. Kiedy się budziłem, byłem sobie w stanie bez trudu przypomnieć wszystkie słowa i symbole. Nawet dziś pamiętam dokładnie tego typu sny nawet sprzed kilku lat. |
_________________ http://chomikuj.pl/LuxPerpetua |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|